Met Sense

  • Beleef Het Moment, in de Abdij van Averbode
  • Advies op maat voor een gezellig buurtrestaurant met Sense
  • In alle rust vergaderen in een seminariecentrum met Sense
  • Professionele horeca-expertise met Sense
  • De ideale partner voor een bedrijfsrestaurant met Sense
  • Werken met Sense is werken met plezier
  • Beleef Het Moment, in de Abdij van Averbode

  • Advies op maat voor een gezellig buurtrestaurant met Sense

  • In alle rust vergaderen in een seminariecentrum met Sense

  • Professionele horeca-expertise met Sense

  • De ideale partner voor een bedrijfsrestaurant met Sense

  • Werken met Sense is werken met plezier

Een vraag?
  • Sense voor u
  • Onze uitbatingen
  • Nieuws
  • Sense
  • Advies
  • Foto's
  • 50 sense
  • Vacatures
  • Contact
Terug naar boven

Sense

Werken en eten met Sense

Sense overkoepelt een aantal bestaande horeca-initiatieven zoals buurtrestaurants, (bedrijfs)restaurants en enkele hotel / seminarie / event-uitbatingen. Hier wordt u in de watten gelegd door onze enthousiaste medewerkers.

Zoekt u een betrouwbare partner in de uitbouw of uitbating van uw horecaverhaal?

Sense beweegt, ontwikkelt en groeit en doet dit graag samen met u.

 

Een droom

Sense geeft zinvolle arbeid aan mensen met weinig kansen, zodat ze weer deel uitmaken van de maatschappij en van een sociaal netwerk. 

Onze buurtrestaurants brengen mensen samen die anders vaak alleen thuis de dag doorbrengen. Ze eten bij ons voor weinig geld en krijgen er gratis sociaal contact bovenop. Bovendien brengen die restaurants leven in de buurt. 

Onze bedrijfsrestaurants zorgen voor een pauze, voor even weg zijn van het computerscherm, voor sociaal contact met de collega's. Lekker eten brengt zo meer welzijn op het werk. 

Ook als we een eventlocatie exploiteren, al dan niet met catering of overnachting, dan heeft dat altijd een sociale functie. Of het nu gaat om een seminarie, een bedrijfsevenement, een communie- of huwelijksfeest, we werken altijd in een sfeer die mensen samenbrengt.

Missie & Waarden

Onze missie:

Sense serveert met de glimlach een rijk palet aan horeca-beleving, met vakmanschap en sociaal talent.

Onze waarden: 

Samen
Klantgericht
Ondernemen
Goesting
Professionele groei
Maatschappelijk engagement


Medewerkers

We bieden werk en professionele begeleiding aan mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt. Ze krijgen bij ons de tijd om, behoorlijk opgeleid, ten volle te renderen in een van onze vestigingen. We zijn erkend als maatwerkbedrijf, als invoegbedrijf en voor lokale diensteneconomie. Daarnaast werken we ook samen met OCMW's voor de inschakeling van mensen in een Art.60-statuut.

We dagen onze medewerkers uit, stimuleren hen, betrekken hen bij wat we doen. Wellicht is het daarom dat ze zo graag bij ons werken. 

Heel onze organisatie is doordrongen van deze filosofie. Ze leeft bij de medewerkers van de ondersteunende diensten. Ze wordt aangewakkerd door de chef-koks, die hun kwaliteiten achter het fornuis combineren met leidinggeven aan een kleurrijke personeelsploeg.

Wat we doen, heeft zin: mensen die anders uit de boot vallen, krijgen dankzij een zinvolle job een beter leven. Zo maken we samen dag na dag dromen waar.

Ongeveer 210 arbeiders en 80 medewerkers omkadering werken vandaag met Sense. 

Doorstroom

Bij Sense geven we kansen aan mensen die elders moeilijk aan de bak geraken. Ze komen bij ons in dienst, worden begeleid en opgeleid. Hun ervaring op de werkvloer is essentieel als opstap naar een functie in de reguliere arbeidsmarkt. Sense helpt zijn medewerkers dan ook graag bij de zoektocht naar een vaste job.

Is jouw bedrijf op zoek naar werkkrachten?
Het hele team van Sense staat dag in dag uit paraat om onze medewerkers te vormen, op te leiden en klaar te stomen voor een job in het reguliere circuit. Als een medewerker bij ons zijn top heeft bereikt, wordt hij begeleid om door te stromen. Ervaring op de werkvloer hebben ze al. Aan u om hen de job van hun leven te geven?

Hebt u momenteel geen vacatures, maar ziet u wel iets in een samenwerking op lange termijn, contacteer ons dan vrijblijvend.

Meer weten over onze doorstroom? Contacteer Karen Dierickx.
 

Sense Academy



De bestaansreden van onze sociale economie-organisatie is naast klanten verwennen, volledig gelinkt aan het realiseren van doorgroeimogelijkheden voor mensen. Naast de dagelijkse begeleiding en training op de werkvloer in onze horeca-uitbatingen, speelt ook Sense Academy hierin een grote en belangrijke rol.
Aan de hand van ons divers en ‘op maat’ VTO-aanbod (vormingen, trainingen & opleidingen), dat optimaal geïntegreerd is in onze dagelijkse werking, streven we binnen de Sense Academy naar operationele excellentie en persoonlijke talentontwikkeling voor al onze doelgroep- en omkaderende medewerkers. En als kers op de taart (of neusje van de zalm) zijn wij trots op ‘Begeestert!, een vorming ‘met Sense’ rond engagerend en positief leiderschap.


Wie is wie

Jan Van Roie
Algemeen directeur
T 03 226 04 91 | G 0476 25 49 83 | mail

Jan Gysen
Financieel directeur
T 03 226 04 91  | G 0473 88 26 34 | mail

Klaas Impens
Operationeel directeur
T 03 226 04 91 | G 0479 89 56 00 | mail

Chris Horemans
HR-verantwoordelijke (zelfstandig statuut)
T 03 226 04 91 | G 0499 56 53 27 | mail

Wouter Verschelden
HR
Projectontwikkeling
T 03 226 04 91 | G 0497 90 39 41 | mail

Els Faes
HR
T 03 226 04 91 | G 0491 15 82 81 | mail

Kurt De Bilde
Regiomanager Vlaams-Brabant
Aankoper
T 03 226 04 91 | G 0495 17 17 55 | mail

Hetty Leuverink
Manager buurtrestaurants
T 03 226 04 91 | G 0485 61 30 24 | mail

Chiara Van Roie
Manager bedrijfsrestaurants
T 03 226 04 91 | G 0472 96 99 54 mail

Johan Van Dooren
Marketing & Communicatie
T 03 226 04 91 | G 0478 87 81 93 | mail

HACCP / Kwaliteit

Gezonde voeding bereiden is enkel mogelijk in een hygiënisch correcte werkomgeving.
Daarom besteden we ook alle aandacht aan de uitvoering van de HACCP-reglementering die de Eetwareninspectie alle restaurants oplegt.
De inrichting van onze keukens, de werksystemen van ons personeel en hun opleiding, zijn hierop afgestemd.
Uiteraard werken we ook enkel samen met leveranciers die dezelfde normen hanteren.
 

Financiering

Onze inkomsten uit de uitbating van de restaurants (78% van de omzet) worden aangevuld met subsidies.

Omdat we erkend zijn als Sociale Werkplaats en voor Lokale Diensteneconomie, komen de Vlaamse Gemeenschap en het Ministerie van Arbeid en Tewerkstelling tussen in de loonkosten (Vlaams Subsidieagenschap voor Werk en Sociale Economie).

We bieden een gezonde warme maaltijd aan voor mensen die leven van het bestaansminimum. Daarom steunen OCMW-Antwerpen én -Mortsel ons financieel (voor De 7 Schaken, Bakboord, Foyer De Stroming, Kom.EET en De Plataan) via Stedenfondsmiddelen.

Verder zijn we aangesloten bij de Vlaamse overlegstructuren SST, VOSEC en SOCIARE.

Financiële ruimte voor onze organisatie werd ook mogelijk gemaakt door :
- de Provincie Antwerpen
- Trividend

Ter bevordering van de doorstroom van ons personeel hebben we een partnership in Antwerpen met de Stad Antwerpen, bedrijfseenheid ondernemen en stadsmarketing/business en innovatie/werk en sociale economie.

Historiek

Sense is in Antwerpen onder de naam CAS Groep al twintig jaar actief in het opstarten en uitbaten van buurtrestaurants. Een overzicht:

1996: start opleidingsproject ‘de 7 Schaken’ voor een 10-tal personen binnen de structuur van BOM vzw, met steun van de Broeders van Liefde en het OCMW-Antwerpen. Tevens start van de uitbating van ons eerste sociale restaurant in Antwerpen.

1998: start opleidingsproject ‘de Pollepel’ voor nog eens een 5-tal personen, en meteen ons tweede buurtrestaurant.

1999: oprichting CAS vzw, erkenning als sociale werkplaats.

2002: overname taverne Lunch & co in Bedrijvencentrum NOA.

2003: overname Foyer van vergadercentrum De Stroming, ACW-Antwerpen.

2006: opening personeelsrestaurant Mangerie Clara voor het OCMW-Antwerpen.

2007: - overname taverne Permeke Kubus bij de centrale openbare bibliotheek Antwerpen.
          - sluiting taverne Lunch & co in Bedrijvencentrum NOA.

2008: uitbreiding uitbating Foyer ACW met het aanbod van buurtrestaurant.

2009: - opening personeelsrestaurant den Bell van Stad Antwerpen (30 november).
          - opening restaurant Bakboord Linkeroever (4 december).

2010: - opening restaurant De Garde, Politietoren Oudaan (29 maart).
          - overname beheer seminariecentrum en hotel Elzenveld (1 december).

2011: opening restaurant kom.EET, Deurne (mei).

2012: - opening bedrijfsrestaurant Digipolis (september)
           - overname en beheer Internationaal Zeemanshuis Antwerpen, renovatie en opening Antwerp Harbour Hotel (november).

2013: pop-up restaurant Grand Café De Hoorn in Leuven gedurende 3 maanden.

2014: - uitbating pop-up Zomercafé Hoboken, van eind mei tot eind september.
           - opening Grand Café De Hoorn in Leuven (eind september).

2015: - opening Shop & Bistro De Piekuur, Mortsel (25 maart).
           - uitbating pop-up Zomercafé Hoboken, van 1 mei tot 30 september.
           - opening buurtrestaurant De Plataan, Mortsel (13 juli).

2016: - opening belevingscentrum Het Moment, Abdij van Averbode (1 mei).
           - opening Eetcafé Opnieuw & Co, Mortsel (25 november).
           - uitstap uit partnerschap uitbating Grand Café De Hoorn in Leuven (31 december). 
 
2017: partner in de exploitatie van de Heerlijckyt van Elsmeren in Geetbets (1 januari).

No nonsense

No nonsense is het personeelsblad van Sense. Klik op onderstaande links en lees mee!

  • No nonsense nr 1 - sept & okt 2013
  • No nonsense nr 2 - nov & dec 2013
  • No nonsense nr 3 - jan & feb 2014
  • No nonsense nr 4 - mrt & apr 2014
  • No nonsense nr 5 - mei & juni 2014
  • No nonsense nr 6 - sept & okt 2014
  • No nonsense nr 7 - nov & dec 2014
  • No nonsense nr 8 - feb & mrt 2015
  • No nonsense nr 9 - apr & mei 2015
  • No nonsense nr 10 - juni & juli 2015
  • No nonsense nr 11 - aug & sept 2015
  • No nonsense nr 12 - okt & nov 2015
  • No nonsense nr 13 - dec 2015 & jan 2016 
  • No nonsense nr 14 - feb & mrt 2016
  • No nonsense nr 15 - apr, mei & juni 2016
  • No nonsense nr 16 - juli, aug & sept 2016
  • No nonsense nr 17- okt & nov 2016
  • No nonsense nr 18 - dec 2016 & jan 2017
  • No nonsense nr 19 - mrt & apr 2017
  • No nonsense nr 20 - mei, juni, juli 2017
  • No nonsense nr 21 - aug & sept 2017
  • No nonsense nr 22 - okt & nov 2017
  • No nonsense nr 23 - jan & feb 2018

Advies

U zoekt assistentie bij HACCP-normen, keukeninrichting, kwaliteitseisen, HR-beleid, algemeen management? 

Advies met Sense staat voor een jarenlange expertise in sociaal ondernemen in de horeca.


Een greep uit de adviesopdrachten:

  • CAW De Terp
    In oktober 2012 kwam de vraag vanuit CAW De Terp naar advies omtrent hun twee horeca-exploitaties. Het advies omhelst onder meer: implementatie HACCP-systemen, implementatie personeelsbeleid met maximale inschakeling van de doelgroep,...
     
  • Mikerf
    De horeca-zaak van kinderboerderij Mikerf in Brasschaat wordt sinds kort in eigen beheer uitgebaat door de mensen van beschutte werkplaats Aralea. Sense adviseert en begeleidt Aralea zodat dit zo professioneel mogelijk verloopt.  
     
  • Komosie
    Partnerschip in pilootproject rond grootschalige verwerking van voedseloverschotten, in samenwerking met Belorta. Verkennen van nieuwe klantgroepen bij de voedselhulporganisaties en de scholen met een SES-problematiek (Sociaal Economische Status van de leerlingenpopulatie).

1

Albums

  • Opening Eetcafé Opnieuw & Co Mortsel
    Opening Eetcafé Opnieuw & Co Mortsel
  • Het Moment is daar...
    Het Moment is daar...
  • Elzenveld en Sense verwen-event 17/3/2016
    Elzenveld en Sense verwen-event 17/3/2016

50 Sense

Er zijn op dit moment vijf succesvolle buurtrestaurants met Sense in Antwerpen en Mortsel. We zijn ervan overtuigd dat we in gans Vlaanderen nog meer mensen een lekkere en gezonde maaltijd kunnen aanbieden aan een betaalbare prijs. Symbolisch plakken we hier het getal 50 op: ambitieus als we zijn, suggereren we dat er in de volgende jaren 50 extra buurtrestaurants of andere exploitatievormen zouden worden gerealiseerd. 

Dit lukt niet alleen, we willen graag de handen in mekaar slaan met lokale overheden, privé-bedrijven en bestaande sociale-economie-initiatieven.

Klinkt dit verhaal u als muziek in de oren?
Laat het ons weten, wij zijn steeds op zoek naar partners om deze droom mee te realiseren. 

1

Vacatures

Werkt u binnenkort ook met Sense? 

Mensen zijn de belangrijkste ingrediënten van ons bedrijfsrecept. Elke dag opnieuw steken onze medewerkers de handen uit de mouwen om onze klanten te verwennen. Goesting om mee te werken aan ons verhaal is hierbij de belangrijkste voorwaarde. En een glimlach. 

Want werken met Sense is werken met plezier. 

Chef/begeleider

Sense overkoepelt een variëteit aan horeca-initiatieven zoals buurtrestaurants, bedrijfsrestaurants en enkele hotel / seminarie / event-uitbatingen. Hier worden onze klanten in de watten gelegd door onze enthousiaste medewerkers.
 
Sense werkt in de sociale economie waarbij we zinvolle arbeid geven aan mensen met weinig kansen, zodat ze weer deel uitmaken van de maatschappij en van een sociaal netwerk. 
 
Daarnaast willen we mensen samenbrengen en ruimte voor sociaal contact creëren. We streven hierbij naar een klantvriendelijke, gezonde, kwalitatieve horeca-service voor al onze klanten. Dat doen we zowel in bedrijfs- en buurtrestaurants als in onze seminariefaciliteiten en hotels. 
 
Graag willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste
 

Chef/ begeleider

Taken: 
- Je wordt flexibel ingezet in één of meerdere van onze buurt- en/of bedrijfsrestaurants in Antwerpen.
- Samen met de gerant/chef/begeleider organiseer je een kwaliteitsvolle interne werking van keuken en zaal.
- Met een enthousiaste ploeg van medewerkers in activering ga je voor een tevreden klant.
 
Profiel:
- Keukenopleiding of gelijkwaardig door ervaring 
- Talent in en ervaring met het operationeel runnen van een keuken
- Vertrouwd met HACCP
- Interesse om te werken met kansengroepen en een intercultureel team
- Administratief voldoende secuur, in staat om met PC te werken
- Een natuurlijke leider en sterk communicatief
- Praktisch, probleemoplossend en flexibel in uren en werkplek
- Rijbewijs B
- Passie voor horeca, en goesting om bij sense te werken
 
Loon / voordelen: 
Bediendencontract onbepaalde duur 
Variabel uurrooster
Loonpakket afhankelijk van ervaring
Extra- legale voordelen
Een fijne werkplek met opleidingsmogelijkheden en toffe collega’s
 
Sollicitatieprocedure: 
Schriftelijke motivatie met cv e per mail richten aan Els Faes, Hr Sense: recrutering@metsense.be
www.metsense.be

Financieel talent

Sense is een waarden gedreven organisatie die een variëteit aan horeca-initiatieven zoals buurtrestaurants, bedrijfsrestaurants en hotel / seminarie / event-uitbatingen overkoepelt, waar klanten in de watten gelegd door enthousiaste medewerkers.
Sense combineert een professionele aanpak en resultaatgerichtheid met sociale economie waarbij we zinvolle arbeid geven aan mensen met weinig kansen. 

Om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een m/v

Financieel talent

Heb je een eerste werkervaring achter de rug en goesting om het verschil te maken? Interesse in maatschappelijk verantwoord ondernemen? Lees dan zeker verder.

Verantwoordelijkheden:

• In het kader van onze groei en verdere professionalisering evalueer je bestaande processen en rol je nieuwe systemen uit. Je houdt hierbij rekening met de noden van de verschillende locaties.
• Dit combineer je met operationele taken. Samen met een team sta je in voor een correcte boekhouding, je bereidt budgetten en jaarverslagen voor, en voorziet het management van correcte financiële input.

Profiel:

• Je hebt een masterdiploma in Finance of Accountancy; en een eerste werkervaring (1 tot 5 jaar) in accounting en reporting
• Je bent accuraat en doelgericht, en houdt van een uitdaging
• Je bent een doener die graag contacten legt, met oog voor de mens achter de cijfers
• Je werkt projectmatig, ziet het grotere geheel, en gaat op zoek naar lange termijn oplossingen
• Je hebt een A-Z boekhoudkennis, en een grote affiniteit met IT
• Je hebt een brede interesse, en goesting om te ondernemen

Loon / voordelen:

• Een marktconform salaris dat klopt met je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen;
• Een uitdagende functie in een groeiende/boeiende organisatie met ruimte voor initiatief;
• Een toffe bedrijfscultuur en een team van enthousiaste collega’s
• Een duurzame onderneming met een groot maatschappelijk engagement

Sollicitatieprocedure:

Ben je de “durf-al” die we zoeken? Waag dan meteen de sprong en stuur je cv aan Els Faes, HR Sense: els.faes@metsense.be. 
 

Flexibele assistent-chef

Sense zoekt een

Flexibele assistent-chef

Sense is een waarden gedreven organisatie die een variëteit aan horeca-initiatieven zoals buurtrestaurants, bedrijfsrestaurants en hotel / seminarie / event-uitbatingen overkoepelt, waar klanten in de watten gelegd door enthousiaste medewerkers.
Sense combineert een professionele aanpak en resultaatgerichtheid met sociale economie waarbij we zinvolle arbeid geven aan mensen met weinig kansen. 
www.metsense.be
 
Om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een assistent-chef
 
Als werknemer van Sense onder directe leiding van de chef en gerant van een buurt- of bedrijfsrestaurant werk je samen met het hele team, waarvan een groot deel bestaat uit medewerkers in activering. Je maakt de dagelijkse operaties van  de keuken en zaal waar en  verzeker je de kwaliteitsvolle werking ervan.
 
 
Taakomschrijving:
  • Operationeel bijstaan van de chef/geranten, voorbereidingen in koude en warme keuken, zelfstandig koken, en zaal/toog/kassawerk. Maaltijden bereiden voor inwoners van een woonzorgcentrum.Flexibele inzet binnen verschillende locaties van Sense.
  • Mee de bestellingen doen, uitleveringen voorbereiden, afsluit doen.
  • Verantwoordelijkheid opnemen bij afwezigheid chef/gerant.
  • Positieve voorbeeld voor medewerkers in activering.
  • Aansturing van de keuken- en zaalmedewerkers (in een activeringscontext) en met de hele ploeg van Sense.
  • Tussenniveau waarmaken in een team van keuken en zaalpersoneel waarbij je een voorbeeldfunctie opneemt.
Wat verwachten we:
  • Je genoot bij voorkeur een horeca-opleiding, gecombineerd met voldoende en relevante ervaring.
  • Goede communicatie naar collega’s en klanten.
  • U bent communicatief en kan lezen en schrijven in het Nederlands.
  • Positieve houding maar ook kunnen bijsturen waar nodig.
  • Bereidheid tot samenwerken met kansengroepen en in een multicultureel team willen en kunnen werken.
  • Praktisch en probleemoplossend denkend en handelend.
  • Vlot Nederlandstalig.
  • Indien u in het bezit bent van een SINE-attest moedigen we u zeker aan om te solliciteren.
Sense biedt een voltijds contract (38u/week) van onbepaalde duur met maaltijdcheques. Het uurrooster is variabel, shiften tussen 7u en 20u, met regelmatig weekendwerk. 
 
Indiensttreding: onmiddellijk.

Stuur uw motivatiebrief en cv, enkel per mail naar Elien Ovart, hr  Sense. Mechelsesteenweg 128-136, 2018 Antwerpen. recrutering@metsense.be

Flexi-job zaalmedewerker Het Moment

Flexi-job zaalmedewerker Het Moment

Samen met Sense realiseert de Abdij van Averbode sinds 1 mei 2016 het belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Voor deze fantastische horecazaak zijn we nog op zoek naar een talentvolle en dynamische zaalmedewerker.

www.averbodemoment.be

Taken:
• Als ‘Flexi-job’ medewerker, onder directe leiding van de zaalverantwoordelijke van de horecazaak en samen met het hele team, ‘Het Moment’ doen sprankelen.
• Operationele zaalcollega op de drukke dagen in een zaalteam waarvan een groot deel bestaat uit doelgroepwerknemers sociale economie.
• Functioneren als gastvrouw/-heer in een bijzondere horecazaak: gloednieuw, maar eeuwenoud. Unieke locatie en uitstraling. Bijzondere personeelsploeg. Zeer divers cliënteel, tot 180 klanten binnen en nog eens zoveel op het terras.
• Helemaal gaan voor het soigneren van alle klanten en zo de hoogst mogelijke klanttevredenheid garanderen.

Profiel:
• Ervaring en talent in het operationeel waarmaken van de zaal van een horecazaak met deze stijl, capaciteit en uitstraling.
• Kwaliteitsvolle communicatie.
• Soliede, diplomatisch en betrouwbaar. Steeds in overeenstemming met de waarden van de abdijgemeenschap en van Sense.
• Praktisch en probleemoplossend denkend en handelend.

Verdere vereisten:
• Flexibele inzet, maar vooral gesitueerd op zon- en feestdagen (tot max. 19u in winterperiode en max. 21u in zomerseizoen).
• Enige relevante en bewezen ervaring in horeca zaalwerk. 
• Perfect Nederlandstalig. Verdere talenkennis is gewenst. (Frans, Engels, Duits, …)
• Vlot met tablet, of bereid dit zich snel eigen te maken.

Voorziene datum indiensttreding: onmiddellijk.

Loon / voordelen: Het uurloon is gelinkt aan de voorwaarden voor het systeem ‘Flexi job’ in pc 302. Quasi uitsluitend werk op weekend, vakantie- en feestdagen, normaal 1 dag per week.

Sollicitatieprocedure: korte motivatie en cv uitsluitend per mail richten aan info@averbodemoment.be.

Sales Heerlijckyt van Elsmeren

Vacature m/v
‘Sales Heerlijckyt van Elsmeren’ 

De Heerlijckyt is een inspirerende vergaderlocatie voor meerdaagse opleidingen. Zowel bedrijfs- als non-profit groepen kunnen er terecht voor een professionele hartelijke omkadering. Ook voor feesten en vakantieverblijven is een particuliere groep welkom. De 80 bedden (hotelkamers en gîtes), 8 sfeervolle ruimtes, gezonde lekkere keuken, hartelijk team en 23ha natuur maken samen de meest krachtige ontmoetings- en ontwikkelomgeving voor groepen. De horecawerking van de Heerlijckyt van Elsmeren (www.heerlijckyt.org & www.metsense.be) wordt gerealiseerd in samenwerking met Sense.

Functieomschrijving
We op zoek naar een talentvolle en dynamische sales collega om deze “heerlijke plek” nog meer op de kaart te zetten bij klanten. Als sales-specialist ben je verantwoordelijk voor de verkoop van seminaries, vergaderlocaties, feesten, vakantieverblijven, innovatieve activiteiten,…
Dankzij je hands-on aanpak, je hart voor horeca en commerciële skills zorg je ervoor dat de verkoopcijfers gerealiseerd worden (vanuit goesting, creativiteit en energie).
Je rapporteert aan de coördinator horeca van de Heerlijckyt van Elsmeren, stemt af met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor programmatie, en werkt nauw samen met het sales team van Sense.
 
Taken:
 

  • Je zorgt actief voor verkoop, en bent verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde sales targets.

  • Je bouwt een relatie op met klanten, en weet hen te overtuigen door je proactieve aanpak en staat in voor de opvolging van de verkochte producten.

  • Je analyseert de wensen van de klant, geeft advies en doet voorstellen op maat van de specifieke/unieke klant (vraag).

  • Offertes maak je op binnen de 24 uren. Je geeft toelichtingen m.b.t. verkoopvoorwaarden en sluit contracten af.

  • Je staat in voor rapportage, naverkoopdienst, en klachten management.

  • Je bent een krak in het opvolgen van belangrijke klanten en de daarbij horende activiteiten en legt daarbij langdurige relaties.

  • Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten die passen binnen de plek, inspirerend zijn en aanmoedigend. Je bouwt een sterke relatie op met het uitvoerend team.

  • Je stelt actiepunten op naar aanleiding van wekelijkse tevredenheidsenquêtes, en denkt kwalitatief mee na over verbeterprocessen om de algemene ervaring van de klant voortdurend te optimaliseren.

  • Je werkt nauw samen met het sales team van Sense, je bent dan ook bereid om regelmatig vanuit Antwerpen te werken om de samenwerking te optimaliseren en de verkoop ook vanuit Antwerpen te versterken

 
Profiel:

  • Je hebt een sterke ondernemingszin met een uitgesproken talent voor de verkoop en affiniteit met opleidingen.

  • Je bent hands-on, actiegericht en gedreven, en combineert dit met sterke relationele vaardigheden waardoor je in staat bent om lange termijn relaties uit te bouwen met klanten.

  • Je bent sterk in het netwerken en actief benaderen van klanten. Je bent tactvol, zakelijk en discreet.

  • Je luistert naar de noden van de klant en zet deze om in voorstellen op maat van zijn wensen.

  • Je bent creatief in het bedenken van nieuwe producten. Je werkt daarbij in team.

  • Je bent sterk in het opvolgen en rapporteren van cijfers.

  • Je hebt een passie voor horeca en goesting om te werken in de inspirerende omgeving van HvE. Je kan niet wachten om je schouders te zetten onder de verkoop voor deze plek.

 
Verdere vereisten:

  • Vereiste studies/denkkader: bachelor-niveau. Minimum vijf jaar ervaring in een soortgelijke horeca/sales functie.

  • Perfect Nederlandstalig. Goede kennis Frans en Engels.

  • Vlotte omgang met IT.

Voorziene datum indiensttreding: zo snel mogelijk  
Plaats van tewerkstelling: Weg op Halen 2, 3450 Geetsbets
Loon / voordelen: Het loon-/modaliteitenpakket zal afhankelijk zijn van de ingebrachte ervaring en maturiteit voor deze functie. In overeenstemming met pc 302. Voltijds contract onbepaalde duur. Zowel een voltijdse als een 4/5de tewerkstelling zijn mogelijk.
Sollicitatieprocedure: schriftelijke motivatie met cv uitsluitende per mail te richten aan Els Faes, HR Sense, recrutering@metsense.be  .  


Eventmedewerker Outfort

Outfort cvba in Fort 8 te Hoboken, sinds 2001, touwenparcours en een unieke Antwerpse locatie voor al uw events en feesten.
Wij zoeken voor indiensttreding een m/v (in flexibel 50% werkregime) :

eventmedewerker

De functie
Je organiseert, coördineert en bent operationeel betrokken bij events in Outfort. Je maakt de missie waar en verzekert als eventmedewerker zo mee de kwaliteit voor alle gasten/klanten/bezoekers/cursisten/….
Je stuurt vaak een aantal medewerkers aan (in een activeringscontext/sociale economie) en soms ook extra’s als bv. jobstudenten.
Je kan rapporteren over al je acties aan de manager van Outfort.
Je voert een overtuigende communicatie met zowel klanten, leveranciers als trainers en andere medewerkers en externe partners.
Zelf participeren in het horecaverhaal (bar, hospitality, omgang met cateraars, bediening, zaalzetten, etc…) boeit jou in bijzondere mate.
Je organiseert, bewaakt, begeleidt en verzekert de goede planning en uitvoering van de events en het horeca gebeuren.    
Op het event ben jij de operationeel verantwoordelijke. 
 
Je profiel
Een natuurtalent om onze organisatie efficiënt en degelijk mee te komen ondersteunen. Structuurminded. Pro actief. Strategisch denkend en deskundig. Een ware ‘hands on’ mentaliteit. Avond/nacht/weekenduren schrikken je niet af. Graag een aantal jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie/omgeving. En ideaal indien je een eventmanagementopleiding hebt gevolgd.
 
 
Wij bieden
Een bijzondere en uitdagende functie in een unieke en stimulerende omgeving. Een 50% bediendecontract. Verloning in functie van je ervaring en competenties en in overeenstemming met pc 302. Maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering.
 
 
Interesse?
Mail voor 9 mei 2015 uw cv met motivatiebrief naar Els Faes, hr Sense.
(Mechelsesteenweg 128-136, 2018 Antwerpen)
recrutering@metsense.be

Polyvalente horecamedewerkers

Polyvalente horecamedewerkers

Sense (CAS vzw, Zet U vzw, Sense Mortsel vzw) is erkend als maatwerkorganisatie en LDE-initiatief, en baat 9 restaurants (sociale buurtrestaurants en bedrijfsrestaurants), 2 hotels, 2 seminariecentra en feestzalen uit .
 
Sense biedt verschillende voltijds contracten (38u) en deeltijdse contracten (19u) voor personen die werkloos en uitkeringsgerechtigd zijn en in aanmerking komen voor de tewerkstellingsmaatregelen Maatwerk of Lokale Diensteneconomie en steeds voor Sine.
 
Komt u in aanmerking voor 1 van deze tewerkstellingsmaatregelen:
-         Neem contact met uw VDAB consulent met de melding dat u graag voor onze organisatie zou werken
 
U bent werkloos en uitkeringsgerechtigd, maar niet op de hoogte of u voor deze maatregelen in aanmerking komt:
-         Neem contact met het VDAB kantoor in uw buurt – zij kijken na of een tewerkstelling binnen onze organisatie voor u een mogelijkheid is.
 
Doel van de functie
Ondersteund en aangestuurd door de verantwoordelijke van de locatie en in samenwerking met uw collega’s zorgt u voor het  waarmaken van een totale horecabeleving voor al onze klanten.
 
Een  polyvalente horecamedewerker  staat mee in voor het serveren,  aanbieden en bereiden van kwaliteitsvolle en gezonde maaltijden aan onze klanten met een klantvriendelijke houding. Een medewerker kan ook instaan voor het leveren van maaltijden aan klanten
 
Functie omschrijving
·        Onderhoud van de zaal, keuken, toiletten en afwas  ruimte                               
·        Broodjes maken                                                                         
·        Soepen bereiden
·        voor-en nagerechten bereiden
·        Groenten, vlees en vis bereiden
·        Koude en warme sauzen bereiden
·        Voorraad controleren en opvolgen
·        Opscheppen van maaltijden
·        Dranken en gerechten opdienen
·        Horecaklanten op de gepaste wijze bedienen
·        Omgaan met geld en andere betaalmiddelen en geldigheid ervan controleren
 
Vereist profiel
·        Enthousiast en gemotiveerd zijn
·        Voldoende kennis Nederlands (min. Niveau 1.2, spreken, schrijven, lezen) om in zaal te kunnen werken
·        Verzorgd uiterlijk en een goede persoonlijke hygiëne
·        In aanmerking voor tewerkstelling binnen maatwerk en Siné lokale diensteneconomie en Siné (zie boven)
·        Competenties: Organisatietalent, Zin voor orde en netheid, Verantwoordelijkheid, Zelfstandigheid
·        Geen fysieke problemen
·        Bereidheid om te werken in een multicultureel team
·        Geen bezwaar tegen contact met varkensvlees
·        Geen bezwaar tegen contact met alcohol
·        Geen uitgebreide ervaring vereist maar voeling met de horeca door voorgaande opleiding of tewerkstelling
·        Beschikken over een rijbewijs B is een pluspunt
 
 
Praktische info
Het loon is gelijk aan de bestaande barema’s binnen PC 327 of 329. Sowieso gaan we uit van een 38u/week contract

Gelieve contact op te nemen met uw VDAB kantoor in de buurt om na te gaan of u in aanmerking komt voor Maatwerk en Sine of Lokale diensteneconomie en Sine.

Contact

Sense
Mechelsesteenweg 128-136 (6de verd.)
2018 Antwerpen
T 03 226 04 91
info@metsense.be

Wie is wie binnen Sense? klik hier


Een ogenblik geduld
De geografische ligging wordt berekend