't Vondel

't Vondel

Buurtrestaurant 't Vondel bevindt zich in het gebouw van Cultuurcentrum 't Vondel. In een vorig leven was dit de uitvalsbasis van de brandweer van Halle. Aan de muren van het buurtrestaurant hangen sprekende foto's uit de oude doos die herinneren aan dit roemrijke verleden. We leggen onze buurtrestaurant-klanten elke middag in de watten, van maandag tot zaterdag. Wanneer er events plaatsvinden in het Cultuurcentrum wordt het buurtrestaurant een heus cultuurcafé. De bezoekers van het Cultuurcentrum kunnen er dan voor en na voorstellingen genieten van een drankje. Ook klanten die geen voorstelling in het Cultuurcentrum bijwonen, zijn uiteraard welkom.

We behaalden voor 't Vondel een Smiley. Met Smiley erkent het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) dat het restaurant een goed hygiënesysteem toepast. 

Raadpleeg onze online menukaart voor meer informatie over allergenen: klik hier

Ontvang onze menu's in uw mailbox

Buurtrestaurants

Onze medewerkers ontvangen u met de gulle glimlach in onze buurtrestaurants. Hier geniet u van een lekkere en gezonde maaltijd aan een scherpe prijs. Mensen met een laag inkomen en senioren genieten van een verlaagd tarief.

U hebt de keuze uit twaalf buurtrestaurants: zeven in Antwerpen, twee in Mortsel, één in Halle, één in Dilbeek en één in Beveren.

Praktisch

't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Openingsuren

Restaurant

Maandag tot zaterdag van 11u tot 14u

Nieuwsbrief

Schrijf u in op één of meerdere van onze nieuwsbrieven.